keskiviikko 6. helmikuuta 2013

43. Orlyn lakka & luomivärejä

Mooi!

Ostin vähän aikaa sitten ensimmäisen nail art -lakkani. Otsikkona paljastuukin jo, että merkkinä toimii Orly :) Omat kokemukseni Orlysta ovat hyvät ja itse pidän sitä esim. Essietä parempana. Hintaa kuitenkin näillä lakoilla on sen verran, ettei raaski jatkuvasti ostella..

Tämä sattui olemaan Stockmannilla alennuksessa, joten en tietenkään voinut vastustaa kiusausta... Oikea hinta taisi olla vähän päälle 10 euroa, ja mä sain tän neljällä eurolla! Joten ei paha hinta todellakaan :)

En omista kokemusta tällaisista lakoista, joten tein pienen tutkimuksen tällaisen erosta normaaliin nail art -siveltimellä tehtyyn viivaan. En ole mestari tekemään viivoja ylipäätäänkään, mutta kyllä tuossa eron huomaa! Orlyn lakka oli paljon peittävämpää ja jälki tasaisempaa. Sillä sai myös ohuemman viivan tehtyä ja siveltimeen jäi enemmän lakkaa, joka mahdollisti paremmin pitkien viivojen tekemisen:)



       Tottakai noissa nail art -siveltimissäkin on eroa
       sekä tällaisissa erikoislakoissa, mutta tämän
       perusteella käytän kyllä mieluummin tällaisia
       lakkoja, jos mahdollista. Tämä punainen lakka
       houkuttelee tekemään taas lippukynnet, mutta
       saa nyt nähdä..




Sitten vielä toinen ostos alennusmyynneistä, Diorin luomiväri. En ole mikään meikkiasiantuntija, mutta sen tiesin, että näiden Diorin luomivärien pitäisi olla todella laadukkaita. Olin tätä ennen jonkinaikaa salaa haaveillut näistä, mutta hinta oli esteenä, etten viitsinyt edes harkita ostavani.
'
Koeviikon ensimmäisenä päivänä pakenin lukiosta kokeen jälkeen ja skippasin suosiolla preppauksen. Löysimme Emilian kanssa alennuspöydältä tämän, ja tottakai ostin.. :D Hinta oli kuitenkin vain 30 e, koska alennusta taisi olla jopa 70 %.
Tässä on siis neljä luomiväriä ja pienen luukun alla huulikiilto. En omista hyvää pohjustusainetta, mutta ilman sellaistakin tämä on pysynyt koko päivän moitteettomasti! Tämä oli siinäkin määrin hyvä ostos, että nyt osaan vertailla paremmin halvempia luomivärejä ja niiden hinta-laatusuhdetta :)

Koeviikko on nyt siis ohi, joten sen syyksi ei pientä taukoilua blogista voi enää laittaa ! Olen nyt ollut monta päivää ilman kunnon lakkauksia, ja alan kaipaamaan taas nätimpiä kynsiä :D Nyt kun kynnetkin ovat vähän kasvaneet, lukuun ottamatta oikeaa pikkurilliä (lohkesi..), niin eiköhän tämä jatkuva kynsilakan läträys taas jatku.

Moikka! 

- Sanne








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti