perjantai 22. helmikuuta 2013

47. Tauko loppuu :)

Moi! Nyt blogissa on ollu tositosi pitkä tauko, pahoittelut siitä.. :) Nt hiihtolomaviikolla on ollu molemmilla vähän menoa ja itse en ole pystynyt laskettelujen lomassa kauheasti kynsiä lakkailemaan, joten ei ole oikein ollut mitään mitä esitellä.

Yhdet kynnet mulla oli, mitkä ajattelin tänne laittaa.. no niistä olin kuitenkin ottanut kuvat tolla huonommalla kameralla ja sen lisäksi ne oli kuvaustilanteeseen mennessä ehtineet jo osittain kulumaan kärjistä ja yksi strassi oli irronnut. Mut laitan niistä kuvan tähän silti, onpahan tyhjää parempi.
Kynsiin olin lakannut alle pinkkiä lakkaa ja läiskinyt keittiösienenpalasella päälle erilakoilla "tahroja". Oli mustaa, hopeaa ja violettia ainakin.. Lopuksi tein dotting toolilla mustaa lakkaa käyttäen pisterivejä kynsiin ja pinkit strassit myös.

Tosta kuvasta on ovelasti rajattu kynsien kärkien kulumat pois.. :D

Sain näistä kynsistä inspiraation kokeilla avaruuskynsiä joskus !




Käytiin ystävänpäivänä Emilian kanssa syömässä, oli kyllä hyvää ruokaa ! :)

Huomenna muuten taas loppuu tämä kotona oleskelu, koska lähden muualle viettämään viikonloppua. Tänään kuitenkin pitää tehdä vielä huomista varten kynnet, joten eiköhän niistä tule kuvaa, kun taas pääsen koneen ääreen!


-Sanne


1 kommentti: