maanantai 7. tammikuuta 2013

32. Girly nails and new nailpolish

Heips, oli tänään aika hupaisa päivä koulun jälkeen, kun menin Hansaan shoppailemaan YKSIN. :D En ookkaa pitkää aikaa sinne yksinää lähteny, no nyt lähin ja tuntu ku ois kaikki entisest koulust kävelly vastaa. Sii o saanu varmaa kattoo et oks toi noi Forever alone.. :D No mut se mikä siit huvittavaa vast teki niin puhuin mun shoppailuitten aikana Sannen kanssa puhelimessa ja aina kun joku juttelu tuttu jäi keskustelee niin sit vaan sanoin Sannelle et "soitan takas". No oli ihana jutella sen kanssa.

Kaupasta ostin Gina Tricotista sitten kunnolla kynsilakkoja. Tuli sellanen hinku (vaihteeks). Ostin 9 kynsilakkaa Ginasta ja sitten vielä Wet 'n' Wild - Wild shine ni valkoisen lakan. Kunnen vielä omista Swatchaus- kiekkoja niin tein jokaisella lakalla yhden kynnen.


 Alla kuvat.


Tältä näytti päivän lakka kassi..
Seppälä 3,95€ Wet n wild Wild shine -E449c French white Créme - mä pidän! :3



Nonni eli tuossa takariviltä vasemmalta oikealle: Gina Tricot beauty nails -79 Fancy me, 104 Pump the breaks, 102 Cabaret, 119 Blue ice, 15 Petrol, 92 Must have ja alarivi vas. 64 Silver white, 09 Bright rose, 77 Monaco blue



Auts toi peukalon siivous.. o.o
Sitten koska en voi itselläni säilyttää lakka kerrosta (huomenna ja ylihuomenna mulla on esityksiä.) niin panostin pikkusiskon kynsiin sitten. Laitoin siis Beauty nail 79 Fancy me lakkaa kaikkiin paitsi peukaloon ja keskisormeen joihin tuli Wild Shine E449C French white créme. Ja näitä kahta lakkaa käyttäen tein kukat dottin toolin avulla ja sellaista erilaista terää käyttäen.


Nyt nukkumaa ku viidelt herätys ni öitä !

2 kommenttia:

  1. Ihanat yknnet ja kivoja ostoksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana kuulla! :) noi on aika simppelit kynnet ja Nana rakastaa kaikkii tonlaisia 'tyttömäisiä' kynsiä. ja uudet lakat :3

      Poista