keskiviikko 16. tammikuuta 2013

36. Päivittelyä

Helou!

En keksinyt parempaa otsikkoa.. :)

Lisään tähän alkuun kuvan nopeasti tekemistäni kynsistä. Kokeilin ikivanhaa Lumenen lakkaa, se on pysynyt tosi hyvin ! Yleensä pidän lakkoja vain pari päivää, mutta nämä ovat pysyneet ja useamman päivän aika hyvässä kunnossa :) Lumenen lakan päällä oli hopeista glitteriä ja vaaleanpunaista glitteriä.

Motivaatio ei näiden tekemishetkellä riittänyt monimutkaisuuksiin ja oli valittava lakka, joka ehkä kestää muutamankin päivän hyvänä. Kynsilakan poistoaineeni on ihan lopussa, koska en ole vieläkään metsästänyt haluamaani merkkiä uutta pulloa :)





Sitten toinen juttu, sain eilen illalla idean siirtää kynsilakkajutut yöpöydän laatikkoon :) Ennen ne ovat olleet siis erillisellä pikkupöydällä, mutta nyt saan sen pöydän vietyä kokonaan pois huoneestani. Toivon, että uudessa paikassa tavarat pysyvät paremmassa järjestyksessä.. Samalla ne ovat piilossa :)

Tuossa on suurinpiirtein kaikki kynsiin liittyvät tavarani. Lakkoja on n. 70 kpl, osa on vessan kaapissa. Nuo erillään olevat pullot ovat huonoksi menneitä lakkoja. En raaski heittää niitä pois, koska saatan tarvita pulloja vielä! 
Sitten on akryylit 16 kpl, koristelujutut, Konad - tarvikkeet, siveltimet ja dotting toolit, viilat, vesimarmorointikuppi, hattivatti - rasiassa tekokynnet ja vihreässä rasiassa pikkusälää :) Onhan tätä tavaraa kertynyt, vaikkei tämä omaisuuteni vielä niiiin suuri ole:)

En ole jostain syystä tullut nyt yli kuukauteen ostaneeksi uusia lakkoja! Nyt olenkin keräillyt listaa sävyistä, mitä haluaisin.. :) Glitter- ja cremelakkoja omistan aika paljon, joten haluaisin ostella esim. hololakkoja.

Lasiviilani muuten jotenkin halkesi tänään, nyyh :( En olisi uskonut että se voi haljeta noin helposti, pitää varmaan käydä ostamassa uusi :)

Moikka!

-Sanne


3 kommenttia:

  1. Meinasin tänää ostaa flormarin holoi :D

    VastaaPoista
  2. tää tiedän blogi on mahtava!:) liityin lukijaksi:) käythän kattoos munki blogii ja liity vaikka lukijaksi http://life-of-marika.blogspot.fi/

    VastaaPoista