tiistai 1. tammikuuta 2013

28. New year 2013 !

Vuoden 2013 kirjottelu alkaa uuden vuoden kynsillä, mitkä meinas ensin jäädä kuvaamatta. Mun oma kamera jäi kaverille, koska sitä ei lähtiessäni näkynyt missään enkä jaksanut alkaa etsiä. Alko jo harmittaa ja olin jo kirjottelemassa blogausta vanhoista kynsistä. Odottelen edelleen tilaamaani kameraa, jospa se tulisi tällä viikolla :) Tajusin kuitenkin, että eihän se mun kamera ole tän talon ainoa kamera !

Räpsin aika pikaisesti näistä kuvat ja valitettavasti ainoa kuva, joka oli riittävän tarkka, on kynsien osalta huono kuva. Pinkki glitter erottuu todellisuudessa paremmin kynsiltä ja pikkurillin numero ei oikein kuvassa näy kunnolla..
Lakkasin kynnet "väärällä kädellä" eli oikealla kädellä, ja sen kyllä huomaa noista numeroista. Mutta näillä kynsillä nyt varmaan mennään kaikesta huolimatta pari päivää!

Käytin näihin:
- Flormar U25
- Flormar U05
- Chic 33
- ohut sivellin
- tuputtelusieni

En ole kauheasti Flormarin lakkoja ennen käyttänyt, vaikka niitä jonkunverran löytyykin. Varsinkin sinistä glitterlakkaa sai lakata aika monta kerrosta, jotta sai peittävän lakkauksen. Tuossa kuvassa sininen näyttää haaleammalta kuin oikeasti..!


Heippa !

- Sanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti