lauantai 19. tammikuuta 2013

37. Ostoksia

Helou! :)

Satuin pari päivää sitten poikkeamaan Seppälässä, ja tottakai heti liikkeeseen astuessani eteeni tuli hylly, missä oli kaikkia kynsijuttuja alennuksessa. Katselin niitä tarkasti ja valikoiden ja päädyin ostamaan VAIN kaksi lakkaa! Lisäksi mukaan tarttui tarroja :)



Tykästyin tuohon Miss Selenen mustaan kimaltelevaan lakkaan :) Ja tuo Wild Mildin lakka taitaa olla ensimmäinen turkoosi lakkani. Tarroja en kylläkään yleensä edes käydä.. Näille ostoksille tuli hintaa vain 2,15 e (alennus). Lakat ovat siis Miss Selene 229 ja Wild Mild C.A.T.C.H.
Tuo vihreä putilo on ostos tältä päivältä. Jotain käsi- ja kynsirasvaa se on, toivottavasti hyvää :) Äiti osti sen Stockalta, maksoi alle kympin.

En osannut päättää kumpaa lakkaa kokeilen, joten lakkasin molemmilla! Kuva ei ole parhaimmistoa, tiedän.. Tarkoitus oli kerrankin laittaa tänne kynsistä useampi kuva, joten räpsin vähän erilaisia kuvia näistä. Katsoessani kuvia koneelta, oli kaikissa tarkennus huonosti tai jotain. Mutta onpahan nyt ainakin yksi kuva!

Noiden uusien lakkojen lisäksi käytin tuollaista pitkulaista hilettä ja akryylimaalia raitoihin :)


- Sanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti