tiistai 11. joulukuuta 2012

10. Testing drag marbling

Moikka,
      oon nyt testannu 2 kertaa kuiva marmorointia. Ensimmäisellä kerralla laitoin Flormarin Pretty P24, ja jätin kynsiin yön yli 2 kerrosta. Sitten aamulla ennen koulua suoritin varsinaisen marmoroinnin. Siitä ratkes, että ainakaan kyseinen lakka ei sovellu pohjalakaksi, sillä kun laitoin aamulla kerroksen johon laitoin valkoiset raidat ja kun taas vedin raidat näkyi oma kynsi pohjalla. Tein peukkuu ja nimettömää tuolta reunasta ja loput kolme somea keskeltä. Tuossa siis kuva ensimmäisestä kuivamarmoroinnistani :

Kuivamarmorointi yritys 1
                
              Käytin:
             Pohjalla Flormar - Pretty - P24
             Suhada - french - white
             BASE JA TOP COATII en viitti jokasii kynsii kirjottaa ku jokasii kuitenki laitan.
             Nail art siveltimiä


Sitten otin noi illal pois folio-tekniikalla, nopeasti puhdasta. Ja laitoin Wild Mild Matte - valkoisen alle, 2 kerrosta kans. En kyl tykkää yhtään tost lakasta, se jopa haisee pahalle, mutta pohjalle soveltui loistavasti, sillä aamulla kiven kova. Sitten mä yhtäkkiä innostuin etusormen, keskarin ja pikkurillin kynsiin tekee uuden sävyn. Laitoin Dependin tumman sinistä lakkaa ja sitten tota Mattee sekaisin niin sain söpön vaalean sinisen sävyn aikaiseksi. Joka myöhemmin selkes olevan melkeen sävysävyy mun huoneen seinän kans. Sit tein tolla kuivamarmoroinnil peukkuu ja nimettömää Dependin sinisellä ja LCN:n tumman punaisella tollast vähä niinku siipien näköst kuvioo, ainaki lopputulokses. Sit liitin noihin kynsiin kans sillä sekoitus värillä tehdyt kukat ja sitten viimeistely punaisilla pikkuhelmillä. Alla kuvaa..

 
kuivamarmorointi yritys 2
 Käytin:
Wild mild Matte white
LCN dark red
Depend tummansininen
Sekoitus alusta
Nail art- sivellin
Punaisia helmiä

Tosiaan tähän loppuun kuvia vähän sotkusta minkä just siivosin ku vierait tuli ja värin sekotus. :D noi foliot tullu lakan poistamisest.
Tollasel muovialustal tein oman sekotuksen ja lähestulkoon seinän kaa saman väristä.

Sottanen työpöytä..läppäri vieres auts.

Älä toista samaa virhettä kun mä xD Kuin tyhmä voi ihminen olla
meni sitten vähän kynsilakan poistoainetta tohon ja putsates jäi
tollanen jälki kun pintaa irtos. Koitin vähän hopeel lakal peittää,
mutt aika turhaan ! :D

Nyt hyvin mielin nukkuu.. huomenna taitaa Sannelta ehkä tulla päivitystä, joten mä koitan jatkaa kuivamarmoroinnin harjoittamista ja koitan kehittää siitä jtn. ja postaan pian. Öitä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti