tiistai 18. joulukuuta 2012

16. Newspaper !

Heloou! :)

Tein tällaiset sanomalehtikynnet. Viimekerrasta onkin kulunut jo yli puoli vuotta, kun olen tälläset saanut aikaseks. Mut tän kokeilun johdosta aion tehdä tällä tekniikalla vielä toistekkin!
Tällaiset sanomalehtikynnet ovat (ainakin moniin muihin tekniikoihin verrattuna) nopeat ja mielestäni aika helpot. Eikä tarvita mitään ihmeyksiä! Tarvitset peruslakan, sanomalehteä, sakset ja desinfiointiainetta/käsidesiä/vettä. En oo itse kokeillut käsidesiä, mutta desinfiointiaine ainakin toimii tosi hyvin! :) Vesi toimii myös, mutta on huonompi.

Aloitetaan sillä, että (aluslakan jälkeen) lakataan normaalia, vapaavalintaista lakkaa peittävä kerros kynsille. Kannattaa valita joku aika vaalea lakka, tummalla pohjalla muste näkyy huonommin. Kun lakka on kuivunut kynsille, tarvitset vähän kynttä isompia sanomalehdenpalasia (joissa on tekstiä, tottakai). Leikkaa 10 palasta. Tämän jälkeen otetaan ensimmäinen palanen, joka kostutetaan esim. desinfiointiaineella. Voit pitää palasen reunasta kiinni ja tiputella siihen pisaroita taikka laittaa palasen jollekkin alustalle. Sanomalehden on kastuttava kauttaaltaan, mutta ei liian märäksi!
Tämän jälkeen palanen painetaan kynnelle ja pidetään siinä n. 10 sekuntia liikuttamatta. Palasta voi painaa tasaisesti esim. kahdella sormella tai vanulapulla. Tämän jälkeen sanomalehdessä olevan musteen pitäisi olla tarttunu kynteen ...toivottavasti :)
Lopuksi lisätään läpinäkyvä, suojaava lakka. Varo, ettei lakka levitä mustetta!

Itse toimin tällaisten ohjeiden mukaisesti ja ainakin minä onnistuin. Toivottavasti näist sai jotain selvää!
Käytin Essien Mint Candy Apple -lakkaa ja musteen päälle laitoin kerroksen Konadin Top Coat -lakkaa :)

Mukavii illanjatkoja kaikille! :)

-Sanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti