maanantai 24. joulukuuta 2012

20. Christmasnails ja Hyvää joulua !

Hyvää joulua kaikille!  :D

Olen tehnyt itelle ja pikkusiskolle jouluiset kynnet. Kynsijuttuina sain joululahjaksi pikkusiskolta vähän rahaa kynsilakkaa varten <3 Se on nii ihana! :D Ja sitten sain lasisen kynsiviilan ja kun pyysin China Glazen lakan niin en saanut, kun kicksissä ei enää myydä. Ne oli sitten ehdottanut tollast toista lakkaa. Se on jtn. Make up storen Kaja-lakkaa, hahahh äsken netistä kun katoin make up storen lakkoja niin siellois ollu nimikkolakkakin "Emilia" :D Kumma etteivät sellasta löytäneet..En valita, mä olen aika kovin jo tykästynyt tohon siniseen ja lievästi glitteriseen sävyyn.. :3

Omiin kynsiini teknisesti käytin:
Vesimarmorointi, dotting tool ja sitten kuivamarmorointia, ja sit sellanen terä(kuivamarmoroinnis myös dotting toolin pienempi pää kävis)

Aineellisesti käytin:
Wild Mild Matte - white
H&M - nailpolish - Super Red
H&M - nailpolish - Glam Gold
Flormar - pretty - P24

Pikkusiskon pieniin kynsiin laitoin tylsänä ihmisenä samat aineet, paitsi vesimarmoroinnissa en laittanut vihreää.
Vasen käsi :)

Oikea käsi
Peukalo putti, kuivamarmorilla ja dotting toolilla.. :D Ehkei kaunein kuvassa, mutta kädessä sitä ei niin tarkkaan tule katsottua..


vesimarmoria kolmess kynnessä ja siitten tonttulakki nimettömässä...

Tonttu peukussa, aika harmi vaa, että järkkärin automaatti tarkennus pitää pikkusiskon  ihosta enemmän kuin kynnestä. :/


Sanne ja Mä toivotetaan teille kaikille siis hyvää joulua, toivottavasti oli kivaa, ja annoitte/saitte kivoi lahjoja. Katse kohdistuukin sitten jo uusi vuosi- suunnitelmiin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti