sunnuntai 30. joulukuuta 2012

26. Vuoden viimeiset kynnet

Mooi!

Etsin netistä inspiraatiota kynsiin, koska en halua tehdä uudenvuoden kynsiä vielä. Löysin kaikkia erilaisia tyylejä ranskalaiseen manikyyriin, mutta on odoteltava vielä ennen kuin pääsee niitä pitkästä aikaa tekemään, sillä mun kynnet sais ensin kasvaa vähäsen. Nimettömän kynsi lohkesi lyhyeksi pari päivää sitten ja samalla viilailin muitakin vähän. Ranskalainen manikyyri on paljon paremman näköinen pitkillä kynsillä, joten ei ihan vielä niitä!

Tein tällaset raidalliset kynnet Models Ownin lakalla, jota olen halunnut jo aika kauan kokeilla. Se on jotenkin jäänyt muiden lakkojen joukkoon, eikä ole tullut käytettyä sitä. Olin vähän laiska enkä jaksanut tehdä tuota kaarta kaikkiin kynsiin, vaikka loppujen lopuksi totesin ettei se olisi ollut sen suurempi vaiva. Ulkonäkökin olisi ollut parempi, mutta näillä mennään nyt loppuvuosi !




Kyllähän nä on aika käsin lakatun näköset, enkä näköjään touhuissani muistanut edes puhdistaa kynsinauhoja ennen kuvaamista.. :) Ensin oli tarkotus tehdä kultasilla mikrohelmillä tai raja, mutta päädyin tekemään sen dotting toolilla. Niiden helmien kanssa saa aina säätää ja niistä lähtee väriä kun laittaa päälilakan.

Käytin näihin:
- Orly French Tip - Pointe Blanche (?)
- Models Own - Purple Passion
- Pretty Woman - musta
- Koristetähtiä
- Dotting tool
- Ohut sivellin







Tilasin muuten tänään uuden kameran netistä ! En kuitenkaan viitsi intoilla siitä vielä täällä liikaa, haluan ensin itse nähdä sen kädessäni ennenkuin uskon, että oikeasti sain sen :) Päädyin Olympuksen minijärkkäriin, jonka lisäksi tilasin kameralaukun ja kittiputken. En ymmärrä valokuvauksesta tai sen kameran toiminnoista oikeastaan mitään, koska olen kuvannut lähinnä vain tuolla yksinkertaisella pokkarillani, missä ei juuri asetuksia ole. Paremman kameran kanssa motivaatio valokuvaamiseen kuitenkin varmaan kasvaa! Ostos oli aika harkittu ja ehdin katsella aika monia malleja, ennenkuin tämä tuli vastaan. Hyvällä tuurilla se on tullut jo ennen seuraavaa blogikirjoitustani!
Mutta niinkuin sanoin, ei viitsi intoilla liikaa ennenkuin on oikeasti toimiva kamera kädessä.. :)

- Sanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti