sunnuntai 16. joulukuuta 2012

14. Pettymys + muutama uusi lakka


Ostin jo jonkun aikaa sitten neljä uutta kynsilakkaa ollessani Helsingissä. Kävin pitkästä aikaa kirpparilla, tykästyin yhteen lakkaan ja mukaan tarttui 4 :) Lakat ovat Locia-merkkisiä.  Nämä eivät olleet kalliita, 1.20 e/kpl. Mitään superlaadukkuuta en näiltä odottanut, mutta ihan hyviä ovat!

Se lakka, mihin noista tykästyin, on tuo vaaleanpunainen glitterlakka. Lisäksi tarvitsin tuollaisen keskisinisen lakan ja kultaisen glitterlakan.

Sitten se pettymys, se oli tuo vihreä lakka. Kokeilin sitä kynsille oston jälkeen, sitä sai laittaa n. kolme kerrosta, että lakkaa edes tunnisti vihreäksi! Pettyneenä poistin lakan ja laitin pullon muiden lakkojen sekaan pöydälle. Illalla, kun huoneessa oli täysin pimeää, huomasin kynsilakkojen joukossa jotain hohtavaa. Tajusin, että tämä lakka on pimeässä hohtava! Kokeilin lakkaa muutaman päivän päästä uudelleen ja lakkasin muutaman kerroksen. Sain kuitenkin pettyä, hohto ei ainakaan kolmen lakkauskerroksen jälkeen erotu pimeässä. En sitten tiedä, kuinka monta kerrosta pitäisi laittaa.. Tuo vihreä lakka on aivan turha, koska päivänvalossa se saa kynnet näyttämään vihertäviltä ja kuolleilta, eivätkä oikeastaan hohda pimeässäkään :D
No, onneksi kolme muuta lakkaa vaikuttavat hyviltä.

En omista (vielä) swatchauskiekkoja, joten tällä kertaa vain kuva pulloista. :)


- Sanne

5 kommenttia:

  1. Oioioi ihana blogi! tykkään kans kynsistä hirmusesti! (: lisään blogin suosikeihin ja seurailen hetken näin ja jos innostun vielä enemmän liityn lukiaksi! Tee tutoriaaleja kynsistä (:

    VastaaPoista