lauantai 15. joulukuuta 2012

13. Mustia lumihiutaleita

Mooi!
Tänään ei ollu mun päivä kynsien osalta.. En tosiaan saanu nättiä jälkeä sitte millään :D
Aluks oli kokeilla pitkästä aikaa vesimarmorointia...no totesin etten halua kuluttaa koko lauantai-iltaa sen kanssa tapellessa. Löysin kuitenkin sopivat lakat vesimarmorointiin, joten eiköhän tule kokeiltua pian uudestaan! Vesimarmorointihan ei vie kauaa aikaa, kun sen osaa.. Mutta sitten vie, jos ei osaa!

No, päätin toteuttaa yhden jo jonkunaikaa mielessäni olleen idean.. Lakkasin kynnet valkoisella lakalla ja tuputtelin sinisellä akryylilla kerroksen koko kynnelle. Tähän asti kaikki sujui suunnitelmien mukaan :) Tämän jälkeen oli tarkoitus leimata lumihiutaleita kynsille hopealla ja valkoisella, mutta se jäi haaveeksi ! Hopea lakka ei suostunut yhteistyöhön, vaikka koitin ohentaa sitä ennen käyttöä. Se ei tarttunut millään leimasimeen. Valkoinen lakka sen sijaan ei näkynyt kunnolla, koska pohjalla oli liian näkyvästi valkoista lakkaa. Luulen, että Konadin oma valkoinen lakka olisi varmaan näkynyt paremmin :)
Päädyin siis tekemään hiutaleet mustalla. Aluksi en saanut sitäkään onnistumaan ja tiputin mustan lakkapullon aukinaisena syliini. Nyt on sitten jumpsuitkin kynsilakassa.. Loppujen lopuksi kaikki meni suurinpiirtein niinkuin piti.
Onneksi nyt on lauantai, ja mulla on huomenna aikaa lakata uudet kynnet :D Ehkä huomenna vähän paremmalla menestyksellä..
Lisään kuvan vain yhdestä kynnestä, koska se on ainut minkä kelpuutan :)

Käytin:
- Orly French Tip
- Konad Black
- sininen akryyli
- tuputussieni
- strasseja
- Konad m59
(musta tuntuu, että käytän aina samoja lakkoja!)

                                                                     
  - Sanne

2 kommenttia: